Turquality Eğitimi

EĞİTİM İÇERİĞİ

1. Gün

Turquality Nedir?
Mevzuat, Karar, Genelge ve Ekleri
Tanım Açıklamaları
5973 Sayılı Karar ve Genelgenin İlgili Hükümleri ve Dikkat Edilecek Hususlar
Destek Kapsamına Alınma
Başvuru Şartları ve Süreci
Başvuru Belgeleri
Desteğin Başlangıç Tarihi ve Desteğin Süresi
Desteğin Kapsamı
Hedef Pazar
Gelişim Yol Haritası
Kapsama Alındıktan Sonraki Destek Başvuru Şartları
2024 Destek Limitleri

2. Gün

Marka/TURQUALITY® Destekleri
Tanıtım Desteği
Fuar Desteği
Danışmanlık Desteği
Depolama Hizmeti ile Birim Kira/Temel Kurulum/Konsept Mimari Çalışma Desteği
Franchise Desteği
İstihdam Desteği
Patent, Faydalı Model, Endüstriyel Tasarım Tescili ile Yurt Dışı Marka Tescil/Yenileme/Koruma Desteği
Pazara Giriş Belgesi, Ruhsatlandırma ile Klinik Test İşlemleri Desteği
Pazar Araştırması Çalışması ve Raporları Desteği
Destek Başvuruları ve Ödeme
Destek Başvuru Şartları ve Uygulama Süreci
Ödeme
Başvurularda İbraz Edilmesi Gereken Bilgi/Belge ve Ortak Hükümler

BU EĞİTİME KİMLER KATILMALI ?

  • Kapsama yeni katılmış veya daha önce böyle bir eğitimden hiç faydalanmamış firmalar.
  • Programa katılmayı düşünen firmalar.
  • Kurumların pazarlama departmanında marka geliştirme ile ilgili çalışan personeller.

Nasıl Eğitim Veriyoruz?

Her bir eğitim programı, sektördeki uzmanlar tarafından titizlikle hazırlanmış ve katılımcıların ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmıştır. Katılımcılarımızın iş dünyasındaki başarılarını artırmak ve kariyerlerini ilerletmelerine yardımcı olmak için özenle hazırlanan eğitim programlarını sunuyoruz.

Kurumsal Eğitimler

Kurumsal büyüme ve rekabet avantajı elde etmek için özel olarak tasarlanmış eğitim çözümleriyle şirketinizi güçlendirin. Sunduğumuz kişisel gelişim, liderlik ve yönetici geliştirme eğitimleri, çalışanlarınızın potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak için ideal bir fırsat sunmaktadır. Her bir eğitim paketimiz, kurumunuzun özel ihtiyaçlarına ve hedeflerine uygun olarak özelleştirilebilecek şekilde tasarlanmıştır. Deneyimli eğitmenlerimiz, interaktif oturumlar ile çalışanlarınızın bilgi, beceri ve liderlik yetkinliklerini güçlendirirken, işbirliği ve takım ruhunu desteklemeye hedeflemektedir. Kurumunuzun geleceğini şekillendirmek için şimdi bizimle iletişime geçin ve özelleştirilmiş eğitim paketlerimizden birini seçerek çalışanlarınızı en iyi şekilde geliştirme yolunda ilk adımı atın.

Yetiştirme Programlı Eğitimler

Alanında etkin çalışan yetiştirmeyi hedeflediğimiz bu programla, geleceğinizi güçlendirmenizi hedefliyoruz. Sunduğumuz özelleştirilmiş yetiştirme programları, sektörünüzde lider konuma gelmek isteyen yetenekli profesyonellerin yeteneklerini geliştirmelerine ve potansiyellerini maksimize etmelerine olanak tanımaktadır. Her bir programımız, katılımcıların ihtiyaçlarına ve hedeflerine özel olarak tasarlanır ve uzman eğitmenlerimiz tarafından yönlendirilir. Programlarımız, teorik bilgiyi pratik deneyimle birleştirerek katılımcıların becerilerini artırırken, liderlik, problem çözme ve işbirliği gibi temel yetkinliklerin geliştirilmesine odaklanır. Şirketinizin gelecekteki liderleri için doğru adımı atmak ve rekabet avantajı elde etmek için bizimle iletişime geçin ve yetiştirme programlarımız hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ücretsiz Eğitimler

Ücretsiz eğitim programlarımızla, şirketimizi tanıtmak, alanında gelişmek isteyen çalışanların ihtiyaçlarını karşılamak ve programlarla ilgili güncel bilgiler sunmayı hedefliyoruz. Sunduğumuz bu eğitimler, katılımcıların kişisel ve profesyonel becerilerini artırmalarına, sektördeki güncel gelişmeleri takip etmelerine ve şirketimizin hizmetleri ve değerleri hakkında daha fazla bilgi edinmelerine olanak tanır. Her bir eğitim programımız, uzman eğitmenler tarafından yönlendirilen interaktif oturumlar, değerli kaynaklar içerir. Hemen bizimle iletişime geçin ve ücretsiz eğitim programlarımız hakkında daha fazla bilgi alın!

Katılım Belgesi

Eğitimlerimize katılan katılımcılarımıza, başarıyla tamamladıkları eğitimler için bir katılım belgesi hizmeti sunuyoruz. Bu belge, katılımcıların eğitimi başarıyla tamamladıklarını ve programın gerekliliklerini başarıyla yerine getirdiklerini göstermektedir.

Katılımcılarımızı

Bugünün ve

Yarının

Liderleri

Olarak Yetiştiriyoruz!

Ofisus Referansları

Ofisus, proaktif olarak müşterilerinin sorunlarını, beklentilerini analiz eder, yıllarca geliştirdiği sektör ve uygulama tecrübesi ile iyi uygulama örneklerini harmanlar. Ofisus olarak iş dünyasının dinamiklerine uyum sağlıyor, farklı sektörlerden firmalara ihtiyaçlarına yönelik hizmetler sunuyoruz.